تگ لاین پلاس کافی این جاست

پلاس کافی

A

شرکت ویستارادین آپادانا با تکیه بر تجربه و دانش متخصصین و با هدف ارتقا سطح سلامت جامعه ،اکنون با استفاده از با کیفیت ترین دانه های قهوه اسپیشالتی جهان ،طعم و عطر بی نظیر از نوشیدن یک فنجان قهوه تخصصی را برای مصرف کننده به ارمغان آورده است.امید است تا با بهره مندی از بهترین مواد اولیه در فرآیند تولید محصولی شایسته مصرف کننده ایرانی ارائه دهیم و به جایگزینی قهوه در انتخاب نوشیدنی سالم در بین مردم ایران کمک کنیم.

چرا باید قهوه پلاس کافی بنوشیم؟

نوشیدن یک فنجان قهوه پلاس کافی برای شما لذت بخش خواهد بود چراکه؛ پلاس کافی به دلیل کیفیت بسیار بالا و مرغوب دانه های قهوه رست شده و همچنین عصاره دانه قهوه سبز (کلروژنیک اسید) دارای کافیین متعادل بوده ؛ وبه دلیل نداشتن قند و نمک برای مصرف تمام افراد مناسب می باشد. نوشیدن قهوه پلاس کافی به شما کمک خواهد کرد تا ضمن تامین انرژی روزانه و رفع خستگی از فواید عصاره دانه قهوه سبز نیزبهره مند شوید  

                        قهوه پلاس کافی به دلیل وجود عصاره دانه قهوه سبز سبب

                      کنترل اشتها و افزایش سوخت و ساز بدن و کنترل وزن میگردد

قهوه تخصصی (اسپیشالتی)چیست؟

طبق درجه بندی انجمن قهوه تخصصی آمریکا (SCAA)، قهوه هایی که از 100 درجه 80 و بالاتر را دریافت میکنند تحت عنوان قهوه تخصصی یا همان اسپیشالتی طبقه بندی میشوند. قهوه ی تخصصی به دلیل اینکه تحت شرایط آب و هوایی و خاک ویژه و ایده آل رشد داده میشود ، از طعم و عطر منحصر به فرد و بدون نقصی برخوردار است.

قهوه تک خواستگاه

قهوه تک خاستگاه قهوه ای است که برخلاف قهوه های ترکیبی موجود، تنها از یک منطقه جغرافیایی به خصوص ، کشت و برداشت شده است و به نام آن منطقه شناخته میشود. پلاس کافی تهیه شده از دانه های تک خواستگاه کلمبیا و برزیل میباشد. «مهم‌ترین ویژگی قهوه تک خاستگاه، قابلیت ردیابی کردن آن است؛ این‌که دقیقا بدانید قهوه‌شما از چه مزرعه‌ای آمده؛ و همچنین قهوه‌ای یک‌دست در اختیار دارید و نه قهوه‌ی ترکیبی، این معمولا به معنی کیفیت بالای قهوه است؛ تاییدی بر این‌که قهوه از مزرعه‌ای خاص با ویژگی‌هایی منحصربه‌فرد آمده، تاییدی بر کیفیت بالای آن است. طعم قهوه تک خاستگاه منعکس‌کننده‌ی محل کشت و نیز تاثیرگرفته از ویژگی‌های جغرافیایی همان مزرعه و منطقه‌ی خاص می باشد.

خواستگاه قهوه برزیلی و کلمبیا پلاس کافی

خواستگاه دانه های قهوه برزیلی پلاس کافی: منطقه: میناس گرایس نوع: Yellow Catuai ارتفاع از سطح دریا: 1350 متر خواستگاه دانه های قهوه کلمبیایی پلاس کافی: منطقه: آندس انتیوکیا، کلمبیا نوع: Castillo Caturra ارتفاع از سطح دریا: 2000 متر خواستگاه دانه های قهوه برزیلی پلاس کافی: منطقه: میناس گرایس نوع: Yellow Catuai ارتفاع از سطح دریا: 1350 متر خواستگاه دانه های قهوه کلمبیایی پلاس کافی: منطقه: آندس انتیوکیا، کلمبیا نوع: Castillo Caturra ارتفاع از سطح دریا: 2000 متر مشخصات قهوه بلندینگ:

محصولات

پلاس کافی کلمبیا

C

plus coffee Colombia

قهوه تخصصی (اسپیشالتی)چیست؟ طبق درجه بندی انجمن قهوه تخصصی آمریکا (SCAA)، قهوه هایی که از 100 درجه 80 و بالاتر را دریافت میکنند تحت عنوان قهوه تخصصی یا همان اسپیشالتی طبقه بندی میشوند. قهوه ی تخصصی به دلیل اینکه تحت شرایط آب و هوایی و خاک ویژه و ایده آل رشد داده میشود ، از طعم و عطر منحصر به فرد و بدون نقصی برخوردار است. قهوه تک خاستگاه :(Single Origin) قهوه تک خاستگاه قهوه ای است که برخلاف قهوه های ترکیبی موجود، تنها از یک منطقه جغرافیایی به خصوص ، کشت و برداشت شده است و به نام آن منطقه شناخته میشود. پلاس کافی تهیه شده از دانه های تک خواستگاه کلمبیا و برزیل میباشد. «مهم‌ترین ویژگی قهوه تک خاستگاه، قابلیت ردیابی کردن آن است؛ این‌که دقیقا بدانید قهوه‌شما از چه مزرعه‌ای آمده؛ و همچنین قهوه‌ای یک‌دست در اختیار دارید و نه قهوه‌ی ترکیبی، این معمولا به معنی کیفیت بالای قهوه است؛ تاییدی بر این‌که قهوه از مزرعه‌ای خاص با ویژگی‌هایی منحصربه‌فرد آمده، تاییدی بر کیفیت بالای آن است. طعم قهوه تک خاستگاه منعکس‌کننده‌ی محل کشت و نیز تاثیرگرفته از ویژگی‌های جغرافیایی همان مزرعه و منطقه‌ی خاص می باشد

پلاس کافی بلندینگ

B

plus coffee blending

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد.

کاپینگ نوت

“کاپینگ قهوه” یا همان “چشیدن قهوه” ؛ یک سنت قدیمی در اروپا و آمریکا است که در اواخر قرن ۱۹ میلادی و در موج اول قهوه ؛ به یک روش استاندارد برای ارزیابی طعم و رایحه قهوه دم شده تبدیل شد. کاپینگ توسط Q-Grader ها که تستر حرفه ای قهوه هستند انجام میشود. با انجام کاپینگ، خصیصه های طعم و رایحه قهوه شامل اسیدیته، پس مزه (After taste) و رایحه آن، تحت عنوان کاپینگ نوت بر روی بسته بندی درج میشود. تصاویر زیر نشان دهنده ی کاپینگ نوت قهوه پلاس کافی می باشد

مراحل رست قهوه

پس از برداشت، آخرین مرحله فرآوری قبل از دم کردن رست و بو دادن دانه های قهوه خام می باشد . علاوه بر کیفیت دانه قهوه ،طعم قهوه حاصل واکنش های گرماگیر پیچیده ای می باشد که در طول فرآیند رست دادن رخ می دهد .بودادن ودمای بالا باعث تغییرات شیمیایی سریعی درون دانه می شود. در واقع به هنگام بو دادن بیش از ۸۰۰ ترکیب بدون طعم در دانه های سبز و خام قهوه به ترکیبات خوش عطر و طعم و دلچسب تبدیل می شود. رنگ دانه های قهوه سبز طی فرآیند رست از رنگ سبز و زرد به تدریج قهوه ای روشن تا تیره (بستگی به زمان رست ) تغییر می کند .در ذیل درجه رست دوطعم قهوه پلاس کافی رامشاهده می نمایید
محصولات دیگر ما محصولات زیر به زودی وارد بازار می گردند و شما می توانید آنها را به راحتی خریداری نمایید

نمایندگان فروش